Dece am lipsit in ultimul timp?

Dragii mei,  probabil v-ati intrebat dece nu am mai fost activa in ultima perioada pe pagina de Facebook si nici nu am mai publicat nici o reteta noua?

In doar cateva cuvinte vreau sa va spun ca un bebel este pe drum si nu o sa-l aduca barza 🙂

Cum probabil multe dintre voi, mamicile stiti deja, perioada de gravidanta nu este intotdeauna cea mai usoara. Aceasta vine la pachet cu stari de oboseala accentuata, hormoni pe toti peretii si in multe cazuri,  stari de voma.

Si eu ma numar printre viitoarele mamici care le-a avut pe toate. Va marturisesc ca uneori doar gandul ca trebuie sa mananc din noua ca altfel imi este rau,  ma facea sa vomit instant. Acesta este motivul pentru care nu am mai pregatit nimic in ultima perioada.

Intram in bucatarie doar pentru ca eram nevoita sa ii gatesc lui David, baietelul nostru mai mare, si doar daca tati se potrivea cu el la ceea ce urma sa manance, poate gateam ceva mai mult. In rest fugeam din bucatarie tare repejos.

Dar toate au trecut si odata ce am depasit saptamana numarul 17, mi-am mai revenit. Oboseala se simte inca, dar cel putin pot manca linistita cat mai diversificat si mai ales  altceva inafara de paine. Pot pregatii bunatati de tot felul pentru ca mirosul de mancare in general nu ma mai deranjeaza.

Prin urmare in viitorul apropiat am sa revin cu retete delicioase care sper sa va incante. Cu siguranta o sa fie ceva cu mere deoarece frumosul nostru mar din curte este plin de roade. Apoi dupa cum stiti desertul cu mere in familia noastra este tare indragit. Pe langa faptul ca este indragit, nici nu a mai fost facut de cateva luni bune deci, se cere neaprat unul rapid 🙂

Va multumesc pentru intelegere! Numai bine!

 

Mihaela

🙂

 

🤞 Nu rata cele mai noi retete!

Lasă un răspuns